Nieuws

Save the Date

MANAGE YOUR ENERGY,
NOT JUST YOUR TIME

Zonder dat je er erg in hebt smijt je als ondernemer met energie. Ondernemen is topsport. En net als een atleet, behaal je alleen optimale prestaties wanneer je je geestelijk en fysiek fit voelt.

Een slechte nachtrust, ongezond eten en geen plek in je agenda om te sporten; stuk voor stuk herkenbare problemen waar ondernemers tegenaan lopen. Hoe hervind je de energie, die je hard nodig hebt? Daar komen ondernemers maandag 18 september alles over te weten tijdens een bijzonder business event van Olympia Uitzendbureau en de Helderse Ondernemers Vereniging in School 7.

Steven Gudde trapt af met ‘Duurzame inzet van personeel en personele vitaliteit’. “In een steeds krapper wordende arbeidsmarkt kan men daar
maar beter aandacht aan besteden om uitval, met alle consequenties van dien, te voorkomen”,  vertelt Sonja Rox-Vermeulen van Olympia.
“In een wereld waarin sprake is van steeds meer tijdelijke en flexibele arbeidsrelaties moeten we op zoek naar andere werkwijzen en middelen dan we tot nu toe gewend zijn. Uw gedachten worden op gang gebracht en u ontvangt praktisch toepasbaar advies.”

Keynote spreker Koen Gonnissen houdt een inspirerende, actieve en ontspannende sessie met als thema ‘Manage your energy, not just your
time’. “Ontdek hoe de mentaliteit van uw mensen daadwerkelijk kan veranderen en de mensen toe kunnen groeien naar een standaard mindset van
een winnende organisatie.” Tijdens de avond wordt bijvoorbeeld een anonieme test gedaan, waardoor deelnemers zichzelf en anderen beter leren kennen. Deze test, bedoeld om de vitaliteit van deelnemers en hun teams te meten, biedt interessante conclusies. “Steven en Koen reiken op deze avond verrassend handige en praktische handvatten aan om je fit en vitaal te voelen.”

Het evenement wordt georganiseerd door Olympia Uitzendbureau, in samenwerking met de Helderse Ondernemers Vereniging (HOV).
Aanmelden voor deze bijzondere sessie kan via www.register-now.nl/olympiahovevent.

HOV Jaarplanning 2017

Ma. 18 september 2017
HOV Olympia event
Manage your energy,
not just your time

Ma. 13 november 2017
Algemene Ledenvergadering

Word ook lid van de HOV!

Uw netwerk vergroten? Uitdagende en inspirerende bijeenkomsten bijwonen? Een kijkje in de keuken nemen bij innovatieve ondernemers in de regio? Lid worden van de Helderse Ondernemers Vereniging (HOV) is voor zowel startende als gevestigde ondernemers de kortste weg naar het ontdekken en benutten van ondernemerskansen. Een eigen stem die gehoord wordt en weten wat er speelt in het Helderse ondernemersklimaat? Word dan vandaag nog lid van de HOV en help elkaar samen succesvol te zijn!
Postbus 325 - 1780 AH - Den Helder
T: 06 - 13 13 49 03 - info@hovdenhelder.nl - www.hovdenhelder.nl