STADHUIS DEN HELDER; AANJAGER OF ANKER?

[Solkesz, PP] 
UITNODIGING
Stadhuis informatiebijeenkomst 3 juli 2017

Er wordt veel gezegd en geschreven over ‘ons’ stadhuis in Den Helder.Wel of niet? Ja of Nee? Renoveren of Nieuwbouw? Die beslissing moet gebaseerd zijn op feiten!Los van politieke belangen, ver van emotie en altijdmet de doelstelling ‘het meeste waar voor ons geld’.
Het Helderse bedrijfsleven maakt zich ernstige zorgen over de huidige ontwikkelingen inzake het stadhuis. Het is inmiddels een politiek onderwerp geworden. De ratio in de discussie is overmand door emotie. Partijen hebben de stellingen betrokken en de indruk ontstaat dat politieke voorkeuren en stellingname een gedegen overwogen beslissing in de weg staat.
 
Komt het Stadhuis van Den Helder in de toekomst te boek te staan als een echte aanjager van de inmiddels ingezette vernieuwing van de stad? Of krijgt zij de reputatie van het ‘anker’ dat deze vernieuwingsslag heeft vertraagd of zelfs gestopt? Feit is, dat een groot deel van de Helderse ondernemers en inwoners zich inmiddels grote zorgen maakt over deze ontwikkeling. Verdienen onze ambtenaren niet beter? Is het verstandig om te blijven proberen een stadhuis te maken van een bejaardenhuis? Op welke manier krijgen de inwoners van Den Helder nu het meeste waar voor hun geld? Om die reden worden op deze bijeenkomst zowel het huidige plan van Coare gepresenteerd en een tweetal alternatieven. Alle plannen worden financieel van commentaar voorzien door een onafhankelijk financieel deskundige.
 
Op die vragen proberen wij de antwoorden te vinden op een speciaal georganiseerde informatiebijeenkomst voor ALLE inwoners van Den Helder.
 
Datum:                3 juli 2017
Tijd:                      inloop 19:45 uur, aanvang 20:00 uur
Plaats:                  grote zaal van de Kampanje, Willemsoord 63
                               1781 AS  Den Helder

Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Daarbij vragen wij u om ‘hoort zegt het voort’ opdat iedereen die aanwezig wil zijn, dat ook kan zijn.
 
Namens het verenigde Helderse bedrijfsleven,
Ing. P.P. Solkesz, voorzitter HOV

Vragen?!

Neem contact met ons op...
Het formulier is
succesvol verzonden.

Wij nemen zo
spoedig mogelijk
contact met u op.
Postbus 325 - 1780 AH - Den Helder
T: 06 - 13 13 49 03 - info@hovdenhelder.nl - www.hovdenhelder.nl

Nieuws

STARTER EN ONDERNEMERVAN HET JAAR 2017 - Nominaties kunnen aangemeld worden t/m 8 december